Siirry suoraan sisältöön

Kaupunki järjestää tilaisuuksia järjestöille loppusyksystä

12.10.2022

Sote-uudistuksen myötä Helsingin kaupunki uudistaa järjestöyhteistyön ja kaupungin avustustoiminnan kaupunkitasoista mallia. Loppusyksystä kaupunki jatkaa yhdessä järjestöjen kanssa mallin työstämistä ja järjestää tilaisuuksia Helsingissä toimiville kansalaistoimijoille, järjestöille ja yhdistyksille, jotka järjestävät tukea ja toimintaa helsinkiläisille.

Syksyn tilaisuuksissa kehitetään kaupungin ja järjestöjen yhteistyötä ja keskustellaan yhteistyörakenteista sekä kaupungin ja järjestöjen tehtävistä ja rooleista.

Järjestöyhteistyön kehittämisen työpaja 1.11.

Kaupunki kutsuu järjestöjä työpajaan, joka on tarkoitettu Helsingissä toimiville kansalaistoimijoille, järjestöille ja yhdistyksille, jotka järjestävät toimintaa, tukea tai palvelua helsinkiläisille. Työpajassa keskustellaan Helsingin kaupungin ja järjestö- ja yhdistystoimijoiden välisistä yhteistyörakenteista kuten tulevasta järjestöneuvottelufoorumista ja sen tehtävistä ja roolista.

Työpaja pidetään 1.11.2022 kello 17.30–20.30 Helsingin kaupungintalon tapahtumatorilla.

Ilmoittautuminen on avattu ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.10.2022, ilmoittautumislinkki: https://response.questback.com/helsinginkaupunki/jarjestoyhteistyonkehittaminen

Järjestöyhteistyö Helsingissä sote-uudistuksen jälkeen -seminaari 15.11.

Seminaari järjestetään tiistaina 15.11.2022 kello 15.00–18.00 Helsingin kaupungintalolla valtuustosalissa.

Seminaarissa keskustellaan sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen uudistuksen vaikutuksista Helsingin sote- ja pelastustoimen palveluihin, uudesta palvelustrategiasta, kaupungin tavasta tehdä yhteistyötä järjestöjen kanssa sote-uudistuksen jälkeen ja järjestöjä koskevan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen neuvottelumallin valmistelusta. Seminaarin osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja huomioita puhujille tilaisuuden aikana livenä ja viestiseinän kautta.

Tilaisuudessa puhuvat sosiaali- ja terveystoimen apulaispormestari Daniel Sazonov, sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtaja Juha Jolkkonen, kaupunginkanslian osallisuus- ja neuvontayksikön päällikkö Johanna Seppälä ja vs. kaupunginkanslian strategiapäällikkö Reetta Sariola.

Seminaariin voi osallistua ilmoittautumalla osallistujaksi kaupungintalolla tai seuraamalla suoraa lähetystä Helsinki-kanavalla. Keskusteluun voi osallistua paikan päällä tai esittämällä kysymyksiä ja huomioita viestiseinän kautta. Tilaisuuden esityskieli on suomi.

Ilmoittautuminen on avattu ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.10., ilmoittautumislinkki: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/bylink?p=G7FcKRmXthFs-nNi41QQLxMBAi1iXk0dxD5Npgtqr2oP-RZzutgGlbr9SjahQ_a80

Helsinki-kanava: www.helsinkikanava.fi

Lisätietoa:

Helsingin kaupunki valmistelee vuoden 2023 sote-avustuskokonaisuutta
Helsingin kaupungilla käynnistetään uuden järjestöyhteistyön mallin suunnittelu
Sote-uudistus Helsingissä

Kuva: Maarit Hohteri