Siirry suoraan sisältöön

Linnanmäki avataan perjantaina

27.04.2022

Helsingin huvikausi alkaa Linnanmäen avautuessa perjantaina 29. huhtikuuta. Avajaisviikonloppua vietetään Lasten Vapun merkeissä. Karhupatsas lakitetaan Linnanmäen perinteitä vaalien. Sirkusorkesteri Törähdys ja monet tutut hahmot kuten Hip Hop Hiiret viihdyttävät lapsia viikonloppuna. 

Kauden uutuuksia ovat Pallotus-peli ja ravintola Hurlumhei. Pallotuksessa huvittelijat pääsevät viskomaan vimmatusti palloja kutkuttavassa pelissä. Ravintola Hurlumhei on nimensä mukaisesti hullunkurinen, sillä siellä on moni asia heikun keikun herkkutarjonnasta lähtien.

Vastuullisesti huvitellen

Linnanmäki rakentaa Suomen luonnonsuojeluliiton Ekokompassi -ympäristöjärjestelmää. Ympäristövastuutaan Linnanmäki huomioi muun muassa käyttämässään energiassa. Huvilaitteet pyörivät tuulivoimalla ja huvipuiston kiinteistöt lämpiävät uusiutuvalla kaukolämmöllä.

Linnanmäellä on tarjolla kasvis- ja vegaaniherkkuja ja viime huvikaudella suuren suosion saavuttanutta vegaanipehmyttä.

Huvipuistotoiminnalla Linnanmäki kerää varoja lastensuojeluun. Varojen kerääminen lastensuojelutyölle varmistetaan tarjoamalla huvipuistoelämyksiä myös tuleville sukupolville.

Linnanmäki on valittu mukaan Valitse Vastuullisemmin -palveluun MyHelsinki.fi:ssä.

Huvittelua terveys huomioiden

Huvipuiston päivittäisiä kävijämääriä rajoitetaan edelleen. Käsihygienian ylläpitämistä helpotetaan kävijöille.

Linnanmäelle pääsee tuttuun tapaan ilmaiseksi ja spontaanisti huvittelemaan. Jos haluat varmistaa sisäänpääsyn tiettynä ajankohtana, kannattaa varata paikat Linnanmäen verkkokaupan kautta.

Portit avataan huvikauteen perjantaina 29. huhtikuuta kello 14.30. Lauantaina 30. huhtikuuta ja sunnuntaina 1. toukokuuta Linnanmäen portit avataan kello 12.30.  Huvipuisto on avoinna perjantaina ja viikonloppuna 21 saakka.

Lisää aiheesta

Lasten vappu
Linnanmäki
Valitse vastuullisemmin eli hyvää elämää Helsingissä /MyHelsinki

Kuva: Jessi Ristilä

Uutinen on julkaistu 27.4. ja sitä on päivitetty 29.4.