Siirry suoraan sisältöön

Pikku Huopalahden ja Ruskeasuon alueiden asukkaat kutsutaan pormestarin asukasiltaan toukokuussa

13.04.2022

Pormestarin asukasilta järjestetään torstaina 5. toukokuuta kello 19.00–20.30 Pikku Huopalahden ala-asteen koulussa. Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.

Pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä asukasilta kokoaa yhteen Pikku Huopalahden ja Ruskeasuon alueiden asukkaat, Helsingin kaupungin edustajat ja yhteistyökumppanit.

– Pormestarin asukasilta järjestetään tällä kertaa Pikku Huopalahden ala-asteen koulussa. Tilaisuutta voi seurata ja kysymyksiä esittää niin paikan päällä kuin verkossa Helsinki-kanavan kautta. Aivan, miten itselle parhaiten sopii, kertoo vuorovaikutuspäällikkö
Titta Reunanen.

Asukasillan ennakkokysymyksiä ja -aiheita kootaan asukkailta KerroKantasi-palvelussa kyselyllä, joka on avoimesti kaikkien luettavissa ja vastattavissa.

Asukasilta järjestään yhteistyössä Pikku Huopalahtiseuran ja Ruskeasuo-Seuran kanssa.

Kaksikielinen kutsu lähetetään Pikku Huopalahden ja Ruskeasuon alueiden koteihin noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Pormestarin asukasillan aikana asukkaat voivat kysyä Pikku Huopalahden ja Ruskeasuon ajankohtaisista asioista suoraan Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta ja toimialojen johtajilta.

Kysymyksiä voi lähettää myös viestiseinän kautta Helsinki-kanavan verkkosivuilta löytyvän linkin välityksellä. Kysymyksen voi esittää, vaikka osallistuu etäyhteydellä.

Pikku Huopalahden ala-asteen koulu 5.5.2022 kello 19.00–20.30 (Osoite: Pikku Huopalahden ala-asteen koulu, Tilkankatu 19, 00300 Helsinki).

Tilaisuudessa noudatetaan terveysturvallisuutta edistäviä käytänteitä. Lue lisää sivustolta ajankohtaista
koronaviruksesta.

Tilaisuus on myöhemmin katsottavissa tallenteena Helsinki-kanavalla.

Lue ja katso lisää:

KerroKantasi-kysely 

Facebook-tapahtuma 

Helsinki-kanava (Katso tilaisuuden suora lähetys) 

Löydä
tapasi osallistua ja vaikuttaa Helsingin kehittämiseen

Tallenteita
aiemmista pormestarin asukasilloista

Kuva: Henna Hiltunen