Siirry suoraan sisältöön

Invånarna i Baggböle och Domarby bjuds in till borgmästarens invånarkväll i september

Borgmästarens invånarkväll ordnas i Pakilanpuiston koulu torsdagen den 22 september klockan 19.00–20.30. Du kan också titta på direktsändningen från tillställningen på Helsingforskanalen.

Borgmästare Juhana
Vartiainens
invånarkväll samlar invånare i Östra Baggböle, Västra Baggböle, Domarby, Svedängen, Torparbacken och Tomtbacka samt Helsingfors stads representanter och samarbetspartner.

– Den här gången ordnas borgmästarens invånarkväll i Pakilanpuiston koulu. Du kan följa tillställningen och ställa frågor både på plats och på nätet via Helsingforskanalen. Välja det alternativ som passar dig bäst, säger Titta Reunanen, teamledare i växelverkan, och uppmuntrar invånarna att delta.

Du kan skicka in frågor och teman för invånarkvällen på förhand. Invånarnas frågor samlas in med en enkät i tjänsten Säg din åsikt. Enkäten är öppen för alla att läsa och besvara.

Invånarkvällen ordnas i samarbete med Pakila-Seura, Pakilan Omakotiyhdistys, Pakilan Kiinteistönomistajain yhdistys och Paloheinän-Torpparinmäen kaupunginosayhdistys. Pakila-Seura fyller 60 år i år.

Vi skickar en inbjudan på två språk till hemmen i de områden som bjuds till invånarkvällen ungefär två veckor före tillställningen.

Pop up -torget lockar invånare redan från klockan 17.30

Under borgmästarens invånarkväll kan invånarna i de områden som är inbjudadna till invånarkvällen ställa frågor om aktuella ärenden direkt till Helsingfors borgmästare Juhana Vartiainen och sektordirektörerna.

Du kan också skicka frågor till chatten via länken på Helsingforskanalens webbplats. Du kan ställa frågor även om du deltar på distans.

På pop up -torget presenterar sig lokala aktörer och aktörer vid Helsingfors stad för invånarna.

Under tillställningen följs praxis som främjar hälsosäkerheten. Läs aktuell information om coronaviruset på webbplatsen.

En inspelning av tillställningen publiceras senare på Helsingforskanalen.

Pakilanpuiston koulu
22.9.2022 kl. 19.00–20.30 (
Vedakärrsvägen 88, 00660 Helsingfors).

Läs mer:

Säg din åsikt-enkät 

Facebook-evenemang 

Helsingforskanalen (Titta på direktsändningen från tillställningen)

Hitta ditt sätt att delta i och påverka Helsingfors utveckling

Inspelningar av
borgmästarens tidigare invånarkvällar

Bild: Pakila-Seura ry.